Hur mycket kostar en föreläsning?

Min ambition är att hålla nere kostnader så att jag får sprida mina kunskaper och erfarenhet till små många som möjligt. För att kunna ge ett exakt svar så tar jag hänsyn till antalet åhörare, antal beställningar, avstånd från Jönköping.

En föreläsning i 3 timmar i Jönköping kostar 8.000kr. Medelföreläsningen kostar mellan 10-15000kr. En värdegrundandedag mellan 15-22.000kr Alla priser är inkl allt plus moms. Föreningsföreläsningar har andra priser.

 Kan du föreläsa för barn i F-klassen till år 3?

Absolut kan jag göra det. Er kunskap om er egna grupp brukar vara en riktlinje om det funkar. Bäst är dock om jag föreläser för personalen som möter barnen varje dag. Det finns en risk att det blir lite "guppenilådan" symptomen, när jag föreläser. 

 

Varför ska vi välja dig?

Ja, det kan man fråga sig? Nä...jag ger alltid personliga föreläsningar. Jag är mycket mån om att lyssna och anpassa mina föreläsningar till vad uppdragsgivaren vill ha. Jag är tävlingsmänniska och är inte nöjd förrän ni är nöjda. Jag har arbetat inom ämnet i 25 år och ett hundratal mobbningsärende bakom mig. Jag är väldigt noga med att vara verksamhetsnära och vill hålla mig "uptodate". Det kommer ni att märka. Inget ärende är det andra likt och det ger erfarenhet.

 

Åker du vart som helst?

Absolut gör jag det. Blir det långa resor så rekommenderar jag att ni går ihop med flera aktörer. Så som andra skolor, föreningar eller kyrkor. Då spar vi både pengar och tid, dessutom ger det det viktiga samsynen som jag trycker hårt på.

 

Har du föreläsningar för vårdnadshavare?

Yes. Det älskar jag. Det är höjdpunkten tycker jag. Att utbilda vårdnadshavare är grymt viktigt. Då ger jag dem kunskap om hur vi arbetar på skolan, hur svårt det är att jobba mot mobbning och att alla har ett ansvar. Inte skolansvar, inte vårdnadshavaransvar utan ett vuxenansvar. Tillsammans skapar jag verktyg som ni kan använda av er direkt. Skratt och starka känslor utlovas. Läs gärna om recensionerna.